Mantelzorgers verwend op Nationale Dag van de Mantelzorgers

Mantelzorgers doen onmisbaar werk. De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november 2015 is voor Mantelzorg & Meer dé gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Daarom worden in de week van 10 tot en met 17 november tal van activiteiten georganiseerd. Voor sportievelingen een golfclinic, voor creatievelingen workshops met taart en bloemen, voor wijnliefhebbers een wijnproeverij en voor theaterliefhebbers is er Stand-up Comedy. Daarnaast zijn er rondleidingen bij onder meer een distilleerderij, een bonbonfabriek en een museum. Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Inschrijven bij Mantelzorg & Meer
Bent u mantelzorger en woont u in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn maar staat u nog niet bij Mantelzorg & Meer inschreven? Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen, telefoon 020 333 53 53, e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl.

Mantelzorg & Meer
Mantelzorgers kunnen bij Mantelzorg & Meer terecht voor informatie en advies, praktische en emotionele ondersteuning, cursussen en bijeenkomsten en inzet van zorgvrijwilligers.