Melba Moore en Ben Liebrand naar P60

The Classic Soul Club Night en Going Back To My Roots hebben de handen eenmalig ineen geslagen, ’to keep our lovers satisfied’… en hoe: live zullen ook Melba Moore en Ben Liebrand hun opwachting maken! Waar? In P60 op 18 december.

Going Back To My Roots, inmiddels al ruim acht jaar een begrip, weet er op elke editie en locatie weer een waanzinnig feest van te maken met de meest funky en groovy classics uit de eighties en nineties, alleen maar leuke mensen en de beste deejays.

The Classic Soul Club Night heeft in korte tijd bewezen zijn naam meer dan eer aan te doen en zal zeker na deze derde editie niet meer weg te denken zijn bij de club van soul en classic feesten.

Together we will give you: moore! Op 18 december 2015 een zeer uitzonderlijke editie met a special live performance from the U.S.A.: Melba Moore! Melba Moore behoort al 40 jaar tot de top van de soulzangeressen. Wereldhits als Love’s Comin’ At Ya, Mind Up Tonight en A Little Bit More hebben de liefhebber allemaal kippenvel bezorgd, thuis en op de dansvloer. Deze fantastische zangeres is maar liefst vier keer genomineerd voor een Grammy, in bezit van een Tony Award en brengt nog steeds nieuwe muziek uit. Melba Moore geeft vele live optredens, maar wat dit zo ongelooflijk bijzonder maakt is dat ze voor het eerst in Nederland haar hits ten gehore zal brengen! Geen enkele soulliefhebber mag  dit missen, wacht niet af en wees op tijd met het kopen van je kaarten.

Mastermixer Ben Liebrand // Orlando // Mad // VJ Supreme Cuisine
Ben Liebrand, mixpionier, geroemd om zijn Grandmix, de man van In The Mix, zal iedereen laten dansen op de muziek zoals je die van The Classic Soul Club Night gewend bent. Going Back To My Roots resident deejays Orlando en Mad behoeven verder geen introductie, zonder twijfel draaien zij de lekkerste funk, soul, 80’s classics en new jack swing.

Alles op een rijtje: vrijdag 18 december // zaal open 21:00 // aanvang 21:00 // vvk €25 // zaal €25

Meer informatie…