Quick Kick Off bij Sporting Martinus

Op Sportpark Overburg bij voetbalvereniging Sporting Martinus landt op zaterdag 31 oktober om 10.30 uur een rode helikopter ter gelegenheid van de Quick Kick Off. In de helikopter zitten de drie winnaars van de SMelfie Award in het door Sporting Martinus ontworpen tenue. Zij zullen symbolisch het eerste exemplaar van het nieuwe wedstrijdshirt aan het oudste spelende lid overhandigen. Zijzelf ontvangen de SMelfie Award voor de selfies die het beste het Sporting Martinus gevoel weergeven.

Sporting Martinus heeft een meerjarig contract met Q1905 (Quick) afgesloten en alle teams van de vereniging worden volledig in het nieuw gestoken. Ook de functiekleding van de vrijwilligers wordt vernieuwd. Dit is mede mogelijk door de invoering van een kledingfonds voor de jeugdteams, een bijdrage door alle senioren, de 1919 Businessclub en de ondersteuning van een vijftal grote sponsors.

Het bestuur van Sporting Martinus is bijzonder verheugd over de samenwerking met de oer-Hollandse kledingleverancier. Voorzitter Pieter Monkelbaan: “Wij hechten veel waarde aan een professionele en uniforme uitstraling en vinden daarom dat de kleding van spelers, leiders en vrijwilligers doorlopend representatief en uniform moet zijn. Een traditioneel kledingmerk uit 1905 samen met de Sporting Martinus clubkleuren, accenten en kenmerkende retro (blok)strepen, ondersteund door een selfie verkiezing en dan door een helikopter in laten vliegen, als dat niet Als Vanouds Vernieuwend is.”

Tussen 10.00 en 12.00 uur vinden er diverse activiteiten plaats op Overbrug Park.
Tijdens de Kick Off ZaMoMarkt zijn er gratis suikerspinnen voor alle kinderen en natuurlijk heerlijke koek en zopie tijdens het bijpraten met leden en sponsors.
De gloednieuwe kledinglijn, andere Quick artikelen en diverse gadgets zijn te zien en verkrijgbaar in de Start-up Sale.