Rabobank Schoolhockeytoernooi 2015

De negentiende editie van het Rabobank Schoolhockeytoernooi vond tijdens de herfstvakantie, donderdag 22 oktober, plaats in Amstelveen. Er waren maar liefst tweeënzeventig teams en vierhonderd kinderen die deelnamen aan het toernooi.
Natuurlijk werd er dit jaar weer gestreden om een grote wisselbeker, die bij winst een jaar lang de prijzenkast van de school siert.

Bij de groepen drie en vier hebben alle kinderen een prijs gekregen vanwege hun goede deelname. Bij de groepen vijf en zes heeft de Roelof Venema school de wisselbeker in ontvangst mogen nemen. Bij de groepen zeven en acht heeft Michiel de Ruyter school de wisselbeker gewonnen. De meiden van de Triangel groep vijf en zes zijn met een welverdiende 4-2 overwinning winnaar van hun poule geworden.
De hockey verenigingen AMVJ, MHC Amstelveen en MYRA stonden garant voor het leuke toernooi.