Rapunzel de Musical in Schouwburg Amstelveen

Na zeven succesvolle Sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op zondag 18 oktober a.s. is deze vrolijke  familiemusical te zien in Schouwburg Amstelveen.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

De gasten krijgen na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd
Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

Zondag 18 oktober, aanvang 15.00 uur, Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100, Amstelveen.
Kaartprijs v.a. € 18,50. Reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl  of telefonisch: 020 547 51 75. Exclusief reserveringskosten.
Kijk voor meer informatie op www.RapunzelDeMusical.nl