Stanley Burleson zingt musicalhits met Harmonie Orkest Amstelveen

Musicalster Stanley Burleson treedt op zondag 1 november a.s. op samen met Harmonie Orkest Amstelveen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Op het programma staan bekende musical- en filmhits. De voorstelling begint om 14.30 uur. Toegangsprijs is €17,50, kinderen tot 12 jaar betalen €10,00. Kaarten zijn te bestellen op kaarten@harmonieorkestamstelveen.nl of via telefoonnummer 06-20434222.

Meezingen met Stanley Burleson
Onder leiding van vaste dirigent Nico Schimmel speelt het Harmonie Orkest Amstelveen onder meer stukken uit Sound of Music, Les Miserables, Jesus Christ Superstar, Chess en West Side Story. Speciale gast tijdens dit concert is musicalduizendpoot Stanley Burleson, bekend van onder meer de musical Moeder, ik wil bij de revue en de Dinnershow Brooklyn Nights. Hij zingt musicalhits waarbij hij wordt begeleid door een band en het harmonieorkest.
Op deze muzikale zondagmiddag vloeien zang en muziek samen tot een spetterend concert, waarbij het publiek kan meezingen en vooral mag genieten.

Over Harmonie Orkest Amstelveen
Harmonie Orkest Amstelveen is een actieve muziekvereniging die in 2014 is ontstaan uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek.
Meer informatie is te vinden op www.harmonieorkestamstelveen.nl.