Workshop Origami voor kinderen met Japanese Women’s Club

Van een gekleurd vierkant blaadje papier vouw je de mooiste vormen. In Japan noemen ze dat Origami en maken ze al eeuwenlang kunstwerkjes van papier. Samen met de Japanese Women’s Club organiseert de Bibliotheek Amstelland op zondag 8 november een feestelijke Origami Workshop voor kinderen.

Maak kennis met deze eeuwenoude maar ook weer eigentijdse vouwkunst. Onder begeleiding en met advies van de leden van de Japanese Women’s Club vouw je gegarandeerd iets moois. Of dat nu een kikker is, een vlinder, een vogel of iets anders. Je kunt gewoon langs komen en aanschuiven. Het vouwen duurt ongeveer een half uur per sessie en de laatste inloop is om 16.00 uur. Als je klaar bent met je Origami-kunstwerk krijg je limonade en een kleine Japanse verrassing.
De workshop Origami is op zondag 8 november in bibliotheek Amstelveen Stadsplein tussen 13.30 en 16.30 uur, telkens een sessie van een halfuur. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.
Meer informatie is te lezen op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl