Workshop Voorlezen met babygebaren in bibliotheek Westwijk

Zelfs de allerkleinsten komen aan bod in bibliotheek Westwijk. Op 28 oktober wordt de workshop ‘Voorlezen met babygebaren’ georganiseerd. De workshop is speciaal voor vaders, moeders, opa’s, oma’s en verzorgers met hun baby van zes t/m  twaalf maanden.
Samen met je kindje een boek lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen is niet alleen een fijn moment, het versterkt ook de band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling. Met babygebaren is het voorlezen nog leuker.
Een baby vanaf zes maanden kan al gebaren leren waarmee ze ons duidelijk kunnen maken wat ze willen, zien en denken. Zo kunnen baby’s al mee brabbelen over een boek nog voor ze kunnen praten. Je baby ‘vertelt’ je wat zij of hij ziet en waar de aandacht naar toe gaat.

De workshop is op woensdag 28 oktober van 10.00 tot 11.00 uur in Bibliotheek Westwijk Amstelveen. De prijs is € 5,- en voor pashouders € 2,50.
Kaarten zijn te bestellen in een van de Amstelland Bibliotheken of online via www.debibliotheekamstelland.nl onder Activiteiten-Reserveren.

Bibliotheek Westwijk
Westwijkplein 1
1187 LS Amstelveen
Tel. 020 – 647 59 60