Benefietconcert voor vluchtelingen

Leden van het Radio Filharmonisch Orkest geven op woensdag 25 november een benefietconcert voor de kinderen van vluchtelingen in de Kruiskerk te Amstelveen.

Josis van Rijn (viool), Masha Iakoleva (viool), Frank Brakkee (altviool), Takehiro Konoe (altviool) en Michael Müller (cello) spelen werken van Dohnáhi, Bruckner en Mozart. De volledige opbrengst gaat naar culturele activiteiten voor kinderen van vluchtelingen in de regio Amstelveen, in samenwerking met de Muziek – en Dansschool.

Zoals bekend is het de bedoeling dat er 400 vluchtelingen worden geherbergd in het voormalige Ballast Nedam kantoorgebouw te Kronenburg. De noodopvang is bedoeld voor een periode van één jaar met een verlengingsmogelijkheid tot maximaal drie jaar. Van belang voor dit initiatief is dat wij voor de kinderen die er gehuisvest worden iets willen betekenen, via muziek!

Aanvang: 20 uur
Prijs: 25 euro
Reserveren: rca.penningmeester@gmail.com

Het concert wordt georganiseerd door de Rotary Club Amstelveen.