Bent u al NL-Alert?

Op 7 december wordt er landelijk weer een NL-Alert controlebericht verstuurd. Zo kunt u controleren of uw toestel ook ingesteld staat voor het ontvangen van de NL-Alert berichten. Dat is van belang om u te informeren en alarmeren bij een (dreigende) calamiteit, ramp of crisis. NL-Alert wordt regelmatig ingezet bij daadwerkelijke incidenten.

Campagne

Het controlebericht van 7 december wordt net als de vorige controleberichten ondersteund door een massa mediale publiekscampagne op radio, TV, internet en sociale media. De campagne begon op 16 november en duurt drie weken.
Evaluatie
Na afloop van de campagne wordt onderzocht hoe groot het bereik en de naamsbekendheid is van NL-Alert.

Toekomst
Op 6 juni 2016 wordt er weer een landelijk controlebericht verstuurd. Kijk voor meer informatie op www.nl-alert.nl.