Bovenkerkse kerstmarkt

December, de maand van gezelligheid, cadeautjes, kaarsen, kerstbomen, lekker eten…en een kerstmarkt. Op zondag 13 december is er een kerstmarkt in het Noorddamcentrum.
De winterse markt is gratis te bezoeken en wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. U wordt welkom geheten met dampende glühwein en warme chocolademelk. Tevens zijn er diverse winterse snacks te proeven.

Geniet van de vele kerstkramen met een diversiteit aan producten of probeer eens een workshop naar keuze uit. U kunt sieraden of kerststukjes maken of een tekenworkshop volgen en dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Heeft u nog kerstaccessoires, kinderkleding of beauty producten nodig, loop dan langs de kramen en laat u verrassen.
Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht. Er zijn verschillende winterspelletjes te doen, geschikt voor jong en oud, én de kerstman is per arrenslee vanuit het hoge noorden afgereisd om met de kinderen op de foto te gaan. De kerstboom hangt vol met heerlijke kerstkransjes, speciaal voor alle kinderen.
De kerstmarkt is niet compleet zonder live muziek en live optredens. Buenting sportschool geeft een energieke dansdemonstratie weg , Pee Wee’s Problem laat geweldige bigbandnummers horen en Slagwerkgroep Bovenkerk speelt herkenbare kerstliedjes om de sfeer compleet te maken.
Koop een lot voor het Rad van Fortuin en maak kans op geweldige prijzen. Het Rad draait een aantal keer deze middag met als hoofdprijs een fotoshoot ter waarde van driehonderd euro.

Deze sfeervolle familiemiddag wordt georganiseerd door Slagwerkgroep Bovenkerk. De meeste activiteiten zijn kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage op de dag zelf is van harte welkom en kunt u doneren in de daarvoor bestemde trommel.
Meer informatie kunt u vinden op: www.slagwerkgroepbovenkerk.nl