College vergadert buiten de deur bij Bink Fietsen

Het college van B&W vergaderde gisteren, 24 november, buiten de deur. Deze keer was Bink Fietsen aan de Amsterdamseweg gastheer van het college. Deze fietsenwinkel is al ruim 40 jaar een begrip in Amstelveen. 

Na een lange periode in het Stadshart is de winkel nu al een aantal jaar gevestigd aan de Amsterdamseweg. Het familiebedrijf heeft een breed assortiment op het gebied van (elektrische) fietsen en benodigdheden. Dit op een oppervlakte van ruim 900 m2.

Het college vergadert vaker buiten de deur. Het bezoekt hierbij verschillende organisaties en instellingen. Eerder vergaderde het college bijvoorbeeld al in de Olmenhof, het Oude Dorp, ondernemerscentrum Nest en de Boemerang. Het college wordt regelmatig uitgenodigd vergaderingen buiten de deur. Bedrijven, instellingen en andere organisaties kunnen de gemeente via de gemeentelijke website uitnodigen. Uiteraard neemt het college voor of na de B&W vergadering graag een kijkje in de organisatie. Het besluit om ook op andere plekken in de stad te vergaderen past bij de manier waarop het college Amstelveen wil besturen: dicht bij de Amstelveners, met oog op wat er leeft in de samenleving.