Informatieavond Giro di Kika

Giro di KiKa koppelt de sfeer en de route van Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker. Bekende Giro klassiekers als de Stelvio, Gavia en de gevreesde Monte Zoncolan zijn onderdeel van deze sensationele wielerronde. Meer weten over deelname aan Giro di KiKa? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 1 december bij Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Op dinsdag 1 december wordt van 19:00 – 20:30 uur een Giro di KiKa informatieavond georganiseerd bij KiKa, Groen van Prinstererlaan 99, Amstelveen. Laat je inspireren door verhalen van de organisatie en deelnemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@girodikika.nl.

Strijd tegen kinderkanker
Voor veel deelnemers valt deelname aan Giro di KiKa in het niet bij wat kinderen met kanker meemaken. Yvette van Rhoon (deelnemer 2015): ‘Vorig jaar verloor mijn dochter de strijd tegen haar hersentumor. Met Sofie in mijn gedachten en met als doel dat andere kinderen dit niet mee mogen maken, was geen berg te hoog!’

Over Giro di KiKa
Van 26 juni tot en met 1 juli 2016 fietsen deelnemers 995 kilometers en 16.000 hoogtemeters door de spectaculaire Dolomieten. Iedere deelnemer brengt minimaal 2.500 euro sponsorgeld mee. Over de eerste twee edities is gemiddeld 4.500 euro per deelnemer opgehaald. Geld waarmee belangrijke onderzoeken naar kinderkanker worden gefinancierd. Met als doel: 95% genezing in 2025!