Kerst aan de Amstel

In en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel wordt op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 een gezellig kerstevenement georganiseerd.
Op zaterdag 19 december zijn er van 14.00 tot 18.00 uur diverse activiteiten om aan deel te nemen waaronder een kerstverhaal in het Kerckebos, verkleed op de foto bij de grote kerststal, kerst-gipsfiguren beschilderen, zeep invilten en een kerstvuur met marshmellows. Ook zijn er 101 tentoongestelde kerststallen te bezichtigen. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door een kerstkoor en koek en zopie. De entree is gratis.

Op zondag 20 december vindt om 14:15 uur een kerstconcert plaats door het grote harmonieorkest Sint Aemiliaan uit Kerkrade. Dit orkest ontving op 25 oktober jl. de 1e prijs van de 1e divisie harmonie van het LBM concertconcours. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Na het concert zijn ook de 101 tentoongestelde kerststallen te bewonderen (dan gratis toegang). Warme en koude dranken zijn verkrijgbaar. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Hof Hoorneman Bankiers.
In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Kerst aan de Amstel.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het grote onderhoud van de prachtige doopkapel in het rijksmonument.