Masterclass SpangaS door auteur Hetty Kleinloog

Kijk je graag naar SpangaS? Benieuwd naar hoe je een echte SpangaS-scène schrijft? Jongeren met schrijfaspiraties kunnen terecht bij de masterclass ‘SpangaS schrijven’ van Hetty Kleinloog. Deze scenario- en toneelschrijver, tekstdichter, dramadocent en regisseur leert je de fijne kneepjes op zaterdag 14 november in de Uithoornse bieb.

Zij is al vanaf het begin betrokken bij het SpangaS schrijversteam. In de masterclass hoor je het van een echte SpangaS schrijver. Zo kom je meer te weten over jouw favoriete personages en je leert om een scène te schrijven, waarin jouw helden praten. Misschien verklapt Hetty Kleinloog deze middag zelfs wel een paar SpangaS geheimpjes.
De masterclass is bedoeld voor jongeren van 10 t/m 12 jaar en wordt aan maximaal twaalf deelnemers gegeven. Zo krijg je alle aandacht die nodig is en is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen.
De masterclass is op zaterdag 14 november van 15.15 tot 16.45 uur in bibliotheek Uithoorn. De prijs is € 9,- en voor bibliotheekpashouders € 8,-. Van deze prijzen gaat nog een euro af in de voorverkoop.
Kaarten voor de masterclass zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl