Muzikaal Sinterklaasfeest in Amstelveens Poppentheater

Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten hebben verschillende bijzondere muziekinstrumenten bij zich. Ze zetten hun schoen en spelen en zingen Sinterklaasliedjes. Zingen jullie mee?

Zing lekker mee met bekende Sinterklaasliedjes. Of nog leuker: speel mee op je eigen instrument! Als je een tekening inlevert, bedenken de muzikanten daar misschien wel een liedje bij. Of neem een zelfgeschreven gedichtje mee (maximaal acht regels): wie weet mag jij het op het podium voordragen!

‘Sinterklaas Instrumentenfeest’ is een productie van Theater Van Santen. Dit jeugdtheatergezelschap staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

‘Het Sinterklaas Instrumentenfeest’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 21 november, voor iedereen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs: € 8. Aanvang voorstelling 15.30 uur. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl