Sinatra Special door Philip Paar en Deborah J. Carter in Crown Theater

Frank Sinatra zou op 12 december zijn honderdste verjaardag vieren. Philip Paar, bekende zanger en muzikant uit Aalsmeer, brengt op 13 december een Sinatra Special in het Crown Theater. Speciale gast is de Amerikaanse jazz zangeres Deborah J. Carter.

Philip Paar treedt al jaren op met zijn professionele combo, bestaande uit een keur van de beste Nederlandse muzikanten: Patrick Schenkius (gitaar en leider), Kees van Zijp (piano), Marcel Booij (contrabas), René Vreugde (drums) en Hein de Jong (vibrafoon). Als jongetje van twaalf jaar hoorde Philip ‘The Voice’ voor het eerst zingen: “En het was liefde op het eerste gehoor. Ik ben sindsdien groot fan. Natuurlijk van zijn stem, maar ook van zijn doorzettingsvermogen, zijn energie en zijn uitstraling. Die power! En wat een turbulent leven heeft die man geleid. Op het podium vertel ik daar tussen de liedjes door van alles over. Er komen in de twee maal vijftig minuten dat wij optreden een tal van bekende nummers voorbij, geïnspireerd op het American Songbook waar wij zo van houden. ‘Strangers in the night’, ‘Sunny side of the street’ en ‘I’ve got you under my skin’. Wie kent ze niet? Het wordt een heerlijke easy listening middag.” Om Sinatra’s honderdste geboortedag te vieren zullen Philip Paar en zijn combo The Sinatra Connection de sfeer in The Club die middag omtoveren tot een stukje Las Vegas. 

Deborah J. Carter
Als speciale gast ontvangt Philip hierbij de Amerikaanse zangeres Deborah J. Carter. Deborah studeerde af aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Zij trad over de gehele wereld op met haar eigen groep en verzorgde optredens met onder meer The Berlin Jazz Orchestra, de Sedavi Latin Jazz Big Band en het Metropole Orkest. Philip Paar kent de jazz-zangeres al zo’n zestien jaar. Ze kwamen elkaar tegen op een jazzfestival waar Zij beiden optraden. Ze is Amerikaanse, maar woont hier in Nederland en is mede geïnspireerd door Frank Sinatra.

Kaartjes
Het optreden begint zondagmiddag 13 december om 15:30 uur in The Club van het theater. Kaartjes kosten € 17,50 en zijn te bestellen via www.crowntheateraalsmeer.nl of telefonisch 0900-1353 (45cpm) en via de volgende verkooppunten: Espago (Ophelialaan 105 te Aalsmeer), Boekhuis (Zijdstraat 12 te Aalsmeer), Primera (Poldermeesterplein), Ten Hoope (Winkelcentrum Zijdelwaard, Uithoorn), Marskramer (Kudelstaart) en Gemakswinkel (Leimuiden).