Bewonersbijeenkomst gemeente Uithoorn

De gemeente Uithoorn nodigt haar inwoners van harte uit om mee te praten en mee te denken over veiligheid, leefbaarheid en het sociaal domein. De bewonersbijeenkomst is op donderdag 10 december van 19.30 – 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Uithoorn

Er wordt van gedachten gewisseld over drie onderwerpen:
1.  Sociaal domein: begin dit jaar is de gemeente verantwoordelijk geworden voor de jeugdzorg, de participatiewet (werk & inkomen) en de Wmo. We zijn nu bijna een jaar verder. Wat zijn uw ervaringen?
2.  Leefbaarheid: de betrokkenheid van inwoners bij hun buurt groeit. Hoe zorgen we ervoor dat de betrokkenheid verder toeneemt en welke rol kunt u daarin spelen?
3.  Veiligheid: Het gaat goed met de veiligheid in Uithoorn. Dat wil de gemeente graag zo houden en vertelt daar meer over. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Welke thema’s moeten de komende jaren aandacht krijgen? En hoe?

U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven door vóór vrijdag 4 december een mail te sturen naar: gemeente@uithoorn.nl o.v.v. bewonersbijeenkomst 10/12/2015.