Burgemeester opent nieuw pand catering partners

Burgemeester Mirjam van ’t Veld opende woensdag 2 december 2015 het nieuwe pand van Vos Kosher Catering & Events en Buitenpoort Catering Amsterdam. Tijdens de opening konden opdrachtgevers, leveranciers, familie en vrienden letterlijk een kijkje nemen in de nieuwe keukens van het pand dat is gevestigd aan de Spinnerij.

Een jaar geleden kregen Roland en Mirjam Vos van Vos Kosher Catering & Events en Ton en Lidy Janssen van Buitenpoort Catering de sleutel van hun nieuwe gezamenlijke pand in Amstelveen. Na een jaar verbouwen is het toen lege gebouw omgebouwd tot een state-of-the-art cateringbedrijf, waarin beide bedrijven hun eigen keukens hebben.

Drie jaar geleden is besloten om de krachten te bundelen en samen te gaan als partner in regio Amsterdam. Het grootste marktaandeel van Vos Kosher Catering & Events is, zoals de naam al doet vermoeden, de koshere keuken. Met de partnerschap breidt Vos haar activiteiten verder uit naar de niet-koshere markt. Voor Buitenpoort betekent de partnerschap een ideale manier om haar hoge kwaliteit van catering toegankelijker te maken voor de Randstad.