Cd en platenbeurs deze maand in P60

Bij P60 wordt op zondag 13 december in samenwerking met Dynamite Beurzen een grote internationale CD, DVD, en Platenbeurs gehouden. P60 is voor een dag omgetoverd tot de grootste platenzaak van Midden Nederland met een toonbank van meer dan 140 meter. Het wordt deze zondag dus weer volop genieten voor de echte muziekliefhebber die even gezellig de beurs kan bezoeken om te snuffelen tussen de vele aanbiedingen.

De LP is de laatste tijd duidelijk bezig aan zijn comeback. Steeds meer Gouwe Ouwe worden opnieuw geperst en ook nieuwe items verschijnen steeds vaker ook op LP. Het zal je verbazen hoeveel er nog bewaard is gebleven. Dan hebben we het nog niet alleen over platen die uit een stoffige zolder tevoorschijn zijn gekomen en na een rondreis over vele rommelmarkten bij de kringloop zijn afgegeven, maar ook over leuke, goede en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, die de drank, drugs en rock & roll maar net hebben overleefd.

Dynamite noemt het “van Rock tot Klassiek”, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Metal, Hard Rock en ga zo maar door, alle genres zijn vertegenwoordigd. En dat op grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands en in alle prijsklassen.

Door de hernieuwde belangstelling voor vinyl is het voor veel mensen leuk om de zolder eens op te ruimen en te kijken of hun vinyl verzameling nog wat is voor de verzamelaar. Het is ten slotte toch zonde als ze maar op zolder stof staan te verzamelen. Wil je je aanmelden voor een stand op de beurs? Klik dan hier.

Let op: er is geen voorverkoop, tickets zijn € 4 en worden aan de kassa op de dag zelf verkocht.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dynamite beurzen, via e-mail (info@dynamitebeurzen.nl) of telefonisch (06-511 80 522).