Fashionblog Anna X Sophie winnaar Fashion Battle Stadshart Amstelveen

Blogger Anna van het fashionblog Anna X Sophie heeft de laatste ronde van de Fashion Battle van Stadshart Amstelveen gewonnen. Haar outfit voor de feestdagen met blinkende tas en chique blouse en rok kreeg de meeste stemmen. Anna X Sophie heeft daar bovenop van alle rondes de meeste stemmen ontvangen en is hiermee de overall winnaar. Zij mag zich een jaar lang Instagrammer van Stadshart Amstelveen noemen. In totaal gingen twaalf fashionbloggers met elkaar de strijd aan in deze door Stadshart Amstelveen georganiseerde Fashion Battle.

Fashion Battle
In vier rondes (september, oktober, november en december) presenteerden drie bloggers door hen geshopte en gestylede outfits in het Stadshart en op blog.stadshartamstelveen.nl. Iedere ronde had een thema. In december was dit MORE TINSELS THAN A TREE! Binnen dit thema moesten de bloggers een blinkende outfit shoppen waarmee je ook eerst bij je “schoonouders” op bezoek kunt. Het winkelende publiek in Stadshart Amstelveen en bezoekers van het speciale battleblog blog.stadshartamstelveen.nl kozen met 58% van de stemmen voor de outfit van Anna X Sophie.

Anna X Sophie heeft hiermee de overall Fashion Battle gewonnen van de winnaressen van de voorgaande rondes: Roxanne (The New Black), Susanne (Bag at You) en Anne (Anne Solveig). Anna X Sophie wordt een jaar lang Instagrammer van Stadshart Amstelveen. Anna mag in 2016 ieder modeseizoen shoppen in Stadshart Amstelveen. De geshopte outfits, ervaringen en fashiontips deelt zij met alle instagramfans van Stadshart Amstelveen via https://instagram.com/stadshartamstlvn/.

De twaalf blogs die hebben meegedaan met de wedstrijd zijn: Dejlig.nl, The New Black, 24/7STYLISH,  A Shot of Fashion, Bag at You, The Budget Life, Anne Solveig, Its-dash.com, Reina la Moda, Retromantisch, XX Fashion Diva en Beautyenfashion.com.