Foto’s Speelboerderij Elsenhove gezocht

In 2016 bestaat Speelboerderij Elsenhove veertig jaar. In samenwerking met de Vereniging Historisch Amstelveen wil de gemeente Amstelveen aandacht besteden aan dit jubileum door een uitgave uit te brengen met teksten over en foto’s gemaakt op de speelboerderij.

Op dit moment wordt een cahier samengesteld uit de binnengekomen artikelen en foto’s. Er is nog ruimte voor uw ervaringen en foto’s.
Heeft u een mooie foto die voor u de kern van de speelboerderij raakt, gemaakt op de speelboerderij en kunt u in enkele regels iets schrijven over wat we op de foto zien? De foto en de tekst maken kans om in de gezamenlijke uitgave opgenomen te worden. De foto’s en de teksten die niet in de uitgave komen worden in de loop van 2016 op www.elsenhove.nl geplaatst.

Begin 2016 wordt bekend gemaakt of uw tekst en/of de foto (‘s) in de uitgave of op de website komen. Door uw tekst of foto in te sturen geeft u expliciet toestemming om ze af te drukken en/of te plaatsen. Vergeet niet uw naam, adres en eventueel een telefoonnummer te vermelden in uw e-mail.