Gratis rondleidingen Amstelveense heemparken

In 2015 bestaan de Amstelveense heemparken 75 jaar. De viering gaat gepaard met verschillende activiteiten zoals lezingen en gratis rondleidingen.

Medewerkers van de gemeente die de heemparken onderhouden geven zondag 6 december een rondleiding door de parken De Braak en het Dr. Jacq. P. Thijssepark. De start van de rondleiding is zondag om 13.00 uur bij de ingang van het Dr. Jac. P. Thijssepark aan de Prins Bernhardlaan/hoek Emmakade. De medewerkers kunnen u alles vertellen over de planten en dieren in de parken. Maar ook over het bijzondere onderhoud dat nodig is om deze rijksmonumenten op hoog niveau te beheren. De rondleiding duurt circa twee uur en aanmelden is niet nodig.

IVN Amstelveen organiseert op zondag 13 december om 10.00 uur een rondleiding van zo’n anderhalf uur door De Braak. Het startpunt vindt u aan Amsterdamseweg links van huisnummer 204 bij de banpaal. Aanmelden is niet nodig en ook deze rondleiding is gratis.

Meer informatie is te vinden op Groenraad Amstelveen.