Hans Broertjes vertrekt bij Ziekenhuis Amstelland

De Raad van Toezicht maakte vandaag bekend dat in goed onderling overleg is besloten dat Hans Broertjes vertrekt als lid van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Amstelland. Hans Broertjes heeft inmiddels zijn functie als lid van de Raad van Bestuur neergelegd en zal nog tot 1 maart 2016 als adviseur van de Raad van Bestuur bij het ziekenhuis betrokken blijven.

Hans Broertjes is ruim tien jaar werkzaam geweest als bestuurder in het ziekenhuis. De Raad van Toezicht geeft aan hem erkentelijk te zijn voor zijn inzet.
De Raad van Toezicht heeft het wervingsproces voor een nieuw lid voor de Raad van Bestuur inmiddels gestart. Bij de benoeming van de opvolger van Hans Broertjes zullen Jacques Moors, het Managementteam, de Ondernemingsraad, Cli├źntenraad en Medische staf van het ziekenhuis nauw betrokken worden.