Kerstmarkt Uithoorn op zaterdag 12 en zondag 13 december

Kerstmarkt Uithoorn zal dit jaar op 12 én 13 december rondom Winkelcentrum Amstelplein plaats vinden. Een enorme kerstboom, gezellige houten huisjes met gluhwein, poffertjes, heerlijke broodjes en gezellige muziek zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.

Op de markt zijn ook diverse kinderactiviteiten te vinden en op het Amstelplein is het mogelijk een kerstboom te kopen. Uiteraard zal de kerstman een bezoek brengen aan het winkelcentrum en op zaterdagmiddag kunt u genieten van optredens van het koor “Lake District Sound” en “Capo’s Popkoor”.

Kerstmarkt Uithoorn is op zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur in en rondom Winkelcentrum Amstelplein. Inschrijven voor een kraam kan nog steeds,  meer informatie is te vinden op www.winkelcentrum-amstelplein.nl/kerstmarkt-uithoorn/.

Dit jaar is Albert Heijn Jos van den Berg hoofdsponsor van het evenement. Lek Themadecoraties sponsort de prachtige aankleding van het evenement en Stichting Promotie Uithoorn De Kwakel zorgt ervoor dat de omgeving kan worden geïnformeerd.