Met een ladder naar de maan in het Amstelveens Poppentheater

Met de voorstelling ‘Ladder naar de maan’ laat Ila van der Pouw opnieuw zien hoe virtuoos je met poppentheater een verhaal tot leven kunt brengen. Op zondag 20 december en maandag 21 december is zij te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Fien logeert bij tante Lola. Fien voelt zich net zo alleen op haar nieuwe school als het Mannetje van de Maan. Dat mannetje wil Fien wel eens spreken. Maar hoe kom je bij hem? Tante Lola zegt als grapje dat je met een ladder van ijslolliestokjes op de maan kan komen. Het is het begin van een spannend avontuur, want Fien komt zo echt op de maan. Daar ontmoet ze een astronaut, twee popsterren en natuurlijk het Mannetje van de Maan.

Ladder naar de Maan van Ila van der Pouw is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 20 december en op maandag 21 december. Toegangsprijs: € 8,00. Aanvang beide voorstellingen 14.30 uur.
Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl