Publieke Werken nu te zien in Cinema Amstelveen

Vanaf donderdag 10 december is de Nederlandse historische film Publieke Werken te zien in Cinema Amstelveen.

1888: Een vioolbouwer, Vedder, moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs, apotheker te Hoogeveen heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.

Samenwerking met Bibliotheek Amstelland
Wie in het bezit is van een geldige bibliotheekpas van Bibliotheek Amstelland ontvangt aan de kassa (of telefonisch) €1,- korting op de film Publieke Werken. Deze actie geldt zolang de film draait in Cinema Amstelveen.

Naast Publieke Werken draait Son of Saul, Youth en Spectre in Cinema Amstelveen.
Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.