Raak! en de Magische Schoentjes in Crown Theater Aalsmeer

De meiden van Raak! Daan, Roos en Sharon, zijn met hun liedjes al vaak te zien geweest op televisie. Ze worden soms wel de nieuwe K3 genoemd. Raak! en de Magische Schoentjes is een familievoorstelling waarin beroemde sprookjes voorbij komen. In de kerstvakantie is de voorstelling op woensdagmiddag 30 december in het Crown Theater te zien.

Na een swingend optreden komen Daan, Roos en Sharon in het Sprookjesmuseum terecht. Daar zien ze de kruimeltjes van Hans & Grietje, bewonderen ze de jurk van Sneeuwwitje, meten de hele lange vlecht van Rapunzel en zien dan dat er nog maar één magisch schoentje staat. Dat horen er toch twee te zijn? En wat er dan gebeurt…

Kaartjes
“De voorstelling is een combinatie van zang, dans en spel. Er zit echt een heel verhaal in. Uiteraard kan het publiek meedoen. Zo leuk die interactie met die kleintjes. Vooral hun reacties. Ze gaan absoluut een leuke show beleven, dat kan ik garanderen!”  aldus een van de meiden. “Na afloop gaan we de lobby in, praten we met de kinderen en mogen ze met ons op de foto. We hebben er zin in!”

Woensdag 30 december, aanvang 13.30
Duur: 70 minuten
Reguliere prijs € 16,50, Familieprijs is €14,00. Kijk op www.crowntheateraalsmeer.nl voor de voorwaarden. Hier kun je tevens de overige verkooppunten vinden.