Sieradenpresentatie Dolores de Jong in Museum Jan van der Togt

Kunstenares Dolores de Jong presenteert haar sieraden op zondag 20 december 2015 van 13.00 – 17.00 uur in Museum Jan van der Togt.

Dolores de Jong (1966) is voor velen geen onbekende. Haar sieraden maken al jaren deel uit van de vaste collectie in de museumwinkel van Museum Jan van der Togt. Bovendien heeft De Jong de colliers ontworpen voor één van Mart Vissers haute couture show.
De Jong werkt met authentieke materialen, waaronder leer, stof, hout, parels en stenen. In haar ontwerpen past ze allerlei technieken toe. Zij heeft een aangeboren gevoel voor kleur en een grote liefde voor verrassende combinaties.

Deze veelzijdige kunstenares is in staat ontelbare series originele sieraden te maken met een uiteenlopend karakter: stoer, klassiek, gracieus of speels. Toch is altijd de handtekening van De Jong erin terug te vinden. Stijlvol, flamboyant en met geen ander te vergelijken.
De sieradenpresentatie van De Jong is gratis te bezoeken. De kunstenares is hierbij zelf aanwezig.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur