Bouw The City Garden van start in Stadshart

De bouwwerkzaamheden van het multifunctionele gebouw The City Garden aan de Stadstuinen in het Stadshart starten medio januari 2016. Een pand met wisselende hoogten dat straks onderdak biedt aan 77 nieuwbouwappartementen, een hotel met restaurant en winkels met parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor geïnteresseerden organiseert de gemeente met de aannemer op woensdag 16 december een informatieavond in de bibliotheek van het Stadshart.

Informatieavond
Medio januari starten de werkzaamheden met het plaatsen van een damwand rond de bouwlocatie. Direct betrokkenen, waaronder omwonenden en bedrijven, zijn uitgenodigd voor een informatieavond op woensdag 16 december in de Bibliotheek Amstelveen aan het Stadsplein 102. Zij krijgen een toelichting op de bouwwerkzaamheden, aan- en afvoerroutes en de planning. De avond start om 19.30 uur, inloop vanaf 19 uur. Naar verwachting is het project eind 2017 gereed. De gemeente begeleidt de werkzaamheden in de openbare buitenruimte. Zie ook www.amstelveen.nl/werkinuitvoering. Opdrachtgever van het project is Zhonghongjian Holland en de aannemer is Lokhorst Bouw en ontwikkeling.

Verkoop gestart
De ontwikkelaar streeft ernaar ondernemers of winkeliers aan te trekken die qua aanbod aansluiten bij de behoefte van de toekomstige bewoners van de appartementen en de hotelgasten. De verkoop van de appartementen start 12 december.