Stichting Roparun steunt Amstelveense Stichting Kanker in beeld

Stichting Kanker in beeld in Amstelveen ontvangt 10.500 euro van Stichting Roparun. Met dit bedrag wordt een landelijke korendag voor mensen met kanker georganiseerd. 

Michael Beenhakker, directeur Stichting Roparun: “We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van Stichting Kanker in beeld. We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen er voor te zorgen dat ze zich wat beter voelen. Daarom ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Sinds  1 augustus 2015 hebben we 81 doelen voor een bedrag van meer dan 2,2 mln euro kunnen ondersteunen vanuit de opbrengst van de Roparun.”

Over de Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 67 miljoen euro opgebracht. De Roparun ondersteunt goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker.