Subsidie voor energie-besparende maatregelen

Wist u dat als u als particuliere woningeigenaar en bewoner wilt investeren in bijvoorbeeld dak- en spouwmuurisolatie of in de aanschaf van een zonneboiler, de gemeente tot maximaal 15% bijdraagt aan uw kosten tot een maximum van 1.000 euro per woning?
Deze subsidieregeling geldt voor energiebesparende maatregelen bij bestaande woningen, zoals voor de aanschaf van een zonneboiler, aanbrengen lagetemperatuur-verwarming, hoogrendementglas (HR++) en dak-, spouwmuur- en vloerisolatie (geen bodemisolatie). In de subsidiepot zit nog 25.000 euro. Het is daarom zaak snel te reageren.

Maatregelen kunnen overigens niet worden uitgevoerd voordat er subsidie is verleend. Zie voor meer informatie, de voorwaarden en het aanvraagformulier amstelveen.nl/energiesubsidie.