The Classic Soul Night meets Going Back To My Roots in P60

The Classic Soul Club Night en Going Back To My Roots hebben de handen eenmalig ineen geslagen. Vrijdag 18 december staan ze samen met Amerikaanse zangeres Melba Moore en Master Mixer Ben Liebrand op het P60 podium.  

Going Back To My Roots, inmiddels al ruim acht jaar een begrip, weet er op elke editie en locatie weer een waanzinnig feest van te maken met de meest funky en groovy classics uit de eighties en nineties, alleen maar leuke mensen en de beste deejays. The Classic Soul Club Night heeft in korte tijd bewezen zijn naam meer dan eer aan te doen en zal zeker na deze derde editie niet meer weg te denken zijn bij de club van soul en classic feesten.

Op 18 december 2015 een zeer uitzonderlijke editie met Amerikaanse zangeres Melba Moore. Melba Moore behoort al veertig jaar tot de top van de soulzangeressen. Wereldhits als Love’s Comin’ At Ya, Mind Up Tonight en A Little Bit More hebben ons allemaal kippenvel bezorgd, thuis en op de dansvloer. Zij is maar liefst vier keer genomineerd voor een Grammy, in bezit van een Tony Award en brengt nog steeds nieuwe muziek uit. Melba Moore zal nu voor het eerst in Nederland haar hits ten gehore zal brengen.

Master Mixer Ben Liebrand // Orlando // Mad // VJ Supreme Cuisine

Ben Liebrand, mix pionier, geroemd om zijn Grandmix, de man van In The Mix, zal iedereen laten dansen op de muziek zoals je die van The Classic Soul Club Night gewend bent. Going Back To My Roots resident deejays Orlando en Mad behoeven verder geen introductie, zonder twijfel draaien zij de lekkerste funk, soul, 80’s classics en new jack swing.

Vrijdag 18 december // zaal open 21:00 // aanvang 21:00 // vvk €25 // zaal €25

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1224

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=106925&point_of_sale_id=1914