Een warm wintersprookje door Sesamstraat acteurs

Renee Menschaar en Lot Lohr zijn bij de meeste mensen bekend als stemactrices in Sesamstraat; Renee als Pino en Lot als Lot. Op woensdag 30 december komen zij voorlezen in de warme omgeving van bibliotheek Amstelveen Stadsplein.

Hun verhaal gaat over Kabouter: Het is midden in de winter en koud. De sneeuw komt in grote vlokken uit de hemel vallen. Alles is wit. Zoiets heeft Kabouter nog nooit gezien… Hij maakt twee hele grote sneeuwballen en zet ze bovenop elkaar. Dat is leuk. Het lijken wel een buik en een hoofd. Maar dan krijgen de buik en het hoofd praatjes en heeft Kabouter geen moment rust meer. Hij moet hollen, rennen, vliegen en… o, wat is het koud! Maar dan komt Schaap. Kan die hem helpen?

Renee en Lot vertellen een spannend en vrolijk, maar ook vooral warm wintersprookje. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar. Een begeleider mag gratis mee naar binnen. Kaartjes voor de kinderen kosten €6,50 en voor bibliotheekpashouders €5,50. In de voorverkoop gaat van deze prijzen nog een euro van af.
Renee en Lot zijn te horen op woensdag 30 december in bibliotheek Amstelveen Stadsplein en beginnen om 15.30 uur. Het wintersprookje duurt tot ongeveer 16.30 uur.
Kaarten zijn te koop in één van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek: debibliotheekamstelland.nl