Workshop Kleur-je-kalm bij Libris Venstra

In 2014 werd het kleurboek voor volwassenen een ware hype. In 2015 zoeken we elkaar op om ambachtelijk te leren kleuren en daarbij vooral te ontspannen. De eerste kleur-je-kalm workshop is op dinsdag 15 december bij Libris Venstra.

De techniek van het inkleuren vraagt concentratie met juiste aanwijzingen komen de kleurplaten tot leven. Hoe leg je streepjes kleur laag over laag aan, hoe spaar je licht uit en wat is doezelen? Welke kleurpotloden geven de beste structuur en wat is het effect van een tipje goudverf? Hoe breng je echt kleurdiepte in een voorstelling?

Veel mensen zijn van nature ontvankelijke voor kleur en worden door aansprekende voorbeelden gestimuleerd  in hun creativiteit. Annefie van Itterzon is een ervaren kunstdocent. Haar analytische benadering van kleur zorgt voor nieuwe inzichten en brengt de kleurplaat op een hoger niveau.
De eerste workshop is op dinsdag 15 december van 15.00 tot 17.30 uur. Stadsplein 102A, Amstelveen.
Kosten: € 15,00. Dat is inclusief een artistieke kleurplaat op stevig papier, gebruik van kleurpotloden en thee met iets lekkers.
Aanmelden verplicht via bij: info@venstra.nl (max vijftien deelnemers) zie ook www.venstra.nl

Boekhandel Libris Venstra
Stadsplein 102 A
Amstelveen