ABBA Gold – Guilty Pleasure Night in P60

Agneta, Björn, Benny, en Frida treden zelf niet meer op, maar gelukkig is er een alternatief. De Britse tribute band ABBA GOLD, is haast niet van het ‘echte’ ABBA te onderscheiden. Op 4 maart staan ze in Amstelveen op het P60 podium. 

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten, en dito show, plus twee mooie dames met gouden keeltjes. Meer dan dertig jaar nadat ABBA op het wereldtoneel verscheen is de band populairder dan ooit. Het is niet voor niets dat zoveel muzikanten het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het spelen van de muziek van ABBA is een masterclass in popmuziek.

ABBA GOLD is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

De rest van de avond staat onder de muzikale leiding van DJ Appelmoes. Hij voorziet iedereen van de zogenoemde Guilty Pleasures. Liedjes die je keihard meezingt, maar waar je je toch wel een beetje voor schaamt. “Muziek draaien voor dik tevreden feestgangers op een dampende dansvloer blijft de drijfveer,” zegt de dj die vooral uitblinkt in muziek uit de 80’s & 90’s.

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1324