Fleetwood Mac hits in P60

Alle bekende Fleetwood Mac hits zullen vrijdag 15 januari ongetwijfeld live in P60 te horen zijn. De coverband Mirage bestaat uit vijf muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

Zangeres Chaja van der Heide zet ze neer met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Ook het fraaie ‘Songbird’, of ‘You Make Lovin’ Fun’ van Christine mc Vie en o.a. de monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don’ t Stop’ en  ‘You Can Go Your Own Way’, passeren anderhalf uur lang de revue.

Naast het latere werk zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, ‘Need your love so bad’ en ‘Albatros’.

In een top bezetting met o.a. ex ‘Wild Romance’ drummer Gus Genser, en de o.a. vanuit het theater circuit bekende ‘Girls Wanna Have Fun’ bassiste Joyce Grimes, gitaarvirtuoos Dominik Sprenger, de klassiek opgeleide Louise vd Sande Bakhuyzen en frontvrouw Chaja van der Heide waant men zich terug in de tijd.

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1328