Man uit Amstelveen in coma geslagen tijdens avondje stappen

Eric uit Amstelveen is dit weekend zwaar toegetakeld tijdens een avondje stappen in Amsterdam. Hij werd maandagochtend zwaargewond aangetroffen op de Singel. Hij lag enkele uren in coma, en kan zich niets meer van het voorval herinneren. Hij doet zijn verhaal tegenover onze ex-stagiar Jarno Grob die nu bij AT5 werkt.
Hij had op het Leidseplein wat biertjes gedronken, en was onderweg naar het Rembrandtplein om daar zijn vader te ontmoeten. Hier is hij echter nooit aangekomen.

Na zijn coma ontwaakte Eric in een ziekenhuisbed. Hij was zeer verdwaasd omdat hij toen nog niet wist wat hem was overkomen. Hij vermoedt dat hij is aangevallen, in elkaar geslagen en beroofd. Niet alleen zijn waardevolle spullen zijn afgenomen, maar ook overige zaken zoals zijn Makro pas.

Hij beseft heel goed dat het ook anders had kunnen aflopen, en hoopt dan ook dat de daders snel worden gepakt. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld.