Mantelzorg & Meer zoekt ‘wintervrijwilligers’

De winter is al weer even begonnen. Tijdens dit seizoen hoort Mantelzorg & Meer vaak van chronisch zieken of mensen met een beperking: ‘De winter duurt zo lang, ik zou zo graag buiten wandelen, of binnen even gezellig praten met iemand.’ 

Maakt u graag een praatje of bent u een wandelaar? Wilt u een keer per week of twee weken een paar uurtjes samen met een chronisch zieke of iemand met een beperking op pad of thuis op bezoek? U doet hem of haar en zijn of haar mantelzorger een groot plezier.

Passende match
De coördinator Vrijwilligers maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past. Mantelzorg en Meer biedt u training, professionele begeleiding en reiskostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, tel.020 333 53 53, via e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of website: www.mantelzorgenmeer.nl.