Mini Masterclasses bij MDA vóór voorstellingen in Schouwburg

Bezoekers kunnen ook dit theaterseizoen weer deelnemen aan Mini Masterclasses voorafgaand aan voorstellingen in de Schouwburg. Vrijdag 5 februari is er een harp Mini Masterclass, voorafgaand aan de Schouwburgvoorstelling ‘Muziek van de Stilte’ door harpist Remy van Kesteren en trompettist Erik Vloeimans. Deze Mini Masterclass wordt verzorgd door harpdocente Lotje Meijer van de Muziek- en Dansschool.
Op zondag 7 februari 2016 wordt er een ballet Mini Masterclass gehouden, voorafgaand aan de voorstelling ‘Sapperdeflap!’ van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Kinderen van 6 jaar of ouder die altijd al eens op een toneel hebben willen dansen, krijgen er nu de kans voor. Dansdocent Suzanne van den Berg van de Muziek- en Dansschool verzorgt deze Mini Masterclass.

De Mini Masterclasses vinden plaats in de Zonnesteinzaal van MDA (bereikbaar via de Schouwburg foyer) en zijn gratis toegankelijk met een entreebewijs voor de betreffende voorstelling in de Schouwburg. Voor meer informatie en voor aanmelden: muziekschoolamstelveen.nl .