Star Wars: The Force Awakens (2D) in Cinema Amstelveen

De veelbesproken nieuwe Star Wars film draait 29 januari ook in Amstelveen Cinema.
Star Wars: Episode VII – The Force Awakens speelt zich af dertig jaar na Return of the Jedi. Luke Skywalker (Mark Hamill) heeft als doel om de Jedi orde te herstellen. Ondertussen werken Leia (Carrie Fisher) en Han Solo (Harrison Ford) samen met de New Republic tegen de overblijfselen van het Galactic Empire en een nieuwe potentiële bedreiging.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams slaan de handen ineen en nemen je mee naar een ‘galaxy far far away’. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. In de film spelen o.a. Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson en Max Von Sydow. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

Meer informatie: Cinema Amstelveen