Succesvolle oliebollenactie Turnvereniging FIT

Woensdag 30 en donderdag 31 december stonden vele leden van Turnvereniging FIT Amstelveen al vanaf ongeveer 08.00 uur in de ‘achtertuin bakkerij’ om oliebollen te bakken. Net als vorig jaar maakten ze de oudjaarslekkernij om met de verkoop wat extra geld in de clubkas te krijgen. En dat is gelukt.

Bedrijven en particulieren bestelde op voorhand maar liefst 300 oliebollen via de website van de turnvereniging. Maar ook in de losse verkoop werden bij winkelcentrum Waardhuizen ongeveer 1.000 oliebollen met of zonder krenten verkocht. Meerdere malen was de kraam leeg erkocht en moest er snel weer bijgebakken worden.

Enthousiaste turn(st)ers gaven een kleine turndemonstratie als er oliebollen in de kraam werden verkocht, en dat werd gewaardeerd door de oliebollenkopers.  Al met al haalden de dertig vrijwilligers van Turnvereniging FIT Amstelveen maar liefst 887,49 euro op. Met deze opbrengst wordt deels een nieuwe ’tumblingbaan’ aangeschaft.