Twee jongens vallen 59-jarige man lastig in Tram 5

Het hele incident gebeurde op zaterdag 31 oktober rond 09.30. Een man stond te wachten op de tram bij halte Zonnestein, als er ineens twee jongens op de man af komen lopen. Een strijkt de man door het haar, en scheld hem dan uit. Er wordt onder andere ‘homo’ geroepen.

Eenmaal in de tram wisten de jongens niet van ophouden. Ze hadden een fles wijn bij zich, waarvan de inhoud over de man heen werd gegooid. Uiteindelijk werd ook de fles richting de man gegooid. Uiteindelijk wordt er ook nog uitgehaald richting het slachtoffer met een voorwerp (mogelijk een riem). Wonderbaarlijk genoeg raakt het slachtoffer niet gewond. De daders gaan scheldend ergens anders in de tram zitten, waarna medereizigers zich bekommeren om het slachtoffer. De trambestuurder heeft nog geroepen dat er niet gevochten mocht worden.

Een omstander filmde het hele voorval, waardoor er goede beelden zijn van de daders. Heeft u informatie over dit incident, kunt u contact opnemen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070, of anoniem via 0800-7000.