Win kaarten voor RTVA’s Guilty Pleasure Night met ABBA Gold Europe

RTVA en poppodium P60 vinden dat het tijd is om wat meer te gaan samenwerken. En die samenwerking gaat er komen op vrijdag 4 maart! Dan is het namelijk tijd voor RTVA’s Guilty Pleasure Night met de uitmuntende coverband Abba Gold Europe! Een avond vol met heerlijke herinneringen en een hoog meezinggehalte. Mamma Mia! Na het optreden van Abba Gold Europe gaat DJ Appelmoes (van P60’s succesnummer Hitfeest) weer eens wat plaatjes opzetten. Guilty Pleasures dus.

De samenwerking houdt ook in dat we enkele kaarten voor deze speciale avond kunnen weggeven. Dat doen we natuurlijk per twee, zodat je niet alleen op pad moet. Daarbij, je hoeft er ook niet veel voor te doen. Deel dit bericht op Facebook of Twitter en zorg dat je RTVAmstelveen leuk vindt. Makkelijk niet?

Zeker zijn van kaartjes? Dan kan natuurlijk ook. Dan ga je even naar de site van P60…