Brug Ouderkerk (N522) over de Amstel ’s nachts afgesloten

De provincie Noord-Holland voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug Ouderkerk tussen de Oranjebaan en de Burgermeester Stramanweg (N522) in de gemeenten Ouder-Amstel en Amstelveen. Op 10 en 11 februari 2016 tussen 23.00 uur en 05.00 uur is de brug afgesloten voor al het wegverkeer. Vaarweg de Amstel blijft voor het scheepvaartverkeer beschikbaar.

Omleidingen
Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden op 10 en 11 februari de Amstel oversteken bij de pont Jan Coevertveer. Deze pont vaart dan om het kwartier en is de hele nacht beschikbaar.

Gemotoriseerd verkeer wordt via de A9 en de A2 omgeleid. Ook de bussen rijden via de A9 en de A2. Dit betekent dat bussen na 23.00 uur alleen nog stoppen bij de halte Jacob van Ruisdaelweg. Tussen de pont Jan Coevertveer en deze halte rijdt tijdelijk een gratis pendelbusje.

Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 – 0200 600 (gratis), of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden aan brug Ouderkerk zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/brugouderkerk.