Deuren V&D Amstelveen blijven voorgoed dicht

Treurig nieuws. De deuren van de Amstelveense vestiging van V&D zullen voorgoed gesloten blijven. De doorstart van het warenhuis is niet gelukt. Ruim 8.000 mensen staan hierdoor op straat waaronder natuurlijk de vele vaste gezichten die wij als Amstelveners kennen van de vestiging Buitenplein.

Eerder werd al bekend dat de V&D in Amstelveen zou gaan inkrimpen. ASR Vastgoed Vermogensbeheer had Top Vastgoed geselecteerd voor de herontwikkeling van het V&D-gebouw in het Stadshart van Amstelveen. Een Action of Primark, twee vurige wensen van veel Amstelveners, zullen er hoogstwaarschijnlijk niet komen. Top Vastgoed en ASR Vastgoed Vermogensbeheer “zien kansen en willen investeren in de oostzijde van het Stadshart om dit kwalitatief met aansprekende merken te laten aansluiten bij de uitstraling van de rest van het winkelcentrum,” liet ASR eerder weten.