Internationaal duo speelt Frans programma in Kruiskerk

Twee veelbelovende jonge, internationale musici geven op zondag 6 maart vanaf 12.00 uur een koffieconcert in de Kruiskerk Amstelveen. Iulian Vecliuc is een uit Roemenië afkomstige hoboïst die samenspeelt met de IJslandse pianist Hákon Bjarnason. Zij ontmoetten elkaar op het Conservatorium van Amsterdam waar ze inmiddels beiden hun master hebben afgerond. Zij spelen een Frans programma met romantische en impressionistische composities: de sonate voor hobo en piano opus 166 van Camille Saint-Saëns, Maurice Ravels Le tombeau des Couperin, een sonate van Francis Poulenc en een sonate van Henri Dutillieux.
Het concert begint om 12.00 uur en duurt één uur. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Iedereen is welkom vanaf 11.30 uur, koffie en thee staan klaar. Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a.
Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.