Internationale Vrouwendag 2016 in Amstelveen

Internationale Vrouwendag gaat ook in Amstelveen niet onopgemerkt voorbij. Op zaterdag 12 maart kunnen vrouwen hun hart ophalen in een omgetoverd wijkcentrum Alleman. Van 14.00 tot 17.00 uur is het een grote happening voor en door vrouwen met hapjes, muziek, dans en vooral veel gesprekken met elkaar. Dit alles in het kader van de Internationale Dag van de Vrouw.

Internationale Vrouwendag, is een traditie geworden in Amstelveen. Een groep vrouwen heeft een leuk en internationaal programma samengesteld. Wethouder Maaike Veeningen was er vorig jaar bij. Ze sprak de woorden uit dat het voor vrouwen nog een lange weg naar de top is, dat vrouwen elkaar moeten steunen. Deze woorden heeft de organisatie ter harte genomen, daarom vertellen vrouwen dit jaar over de top die zij persoonlijk willen bereiken. Welke top? Dat maakt niet uit, van  ZZP´er tot werknemer in een bedrijf, van huismoeder tot alleenstaande kunstenaar: het gaat om de bewuste keuze. Dit jaar is het thema dan ook ‘sisterhood ‘ of hoe vrouwen elkaar daarin steunen.

Vrouwendag is stilstaan bij de (rechten van de) vrouw maar ook: feest. Daarom is er een open podium met verassingen op het gebied van dans en zang.

Venue  :              Vrouwenfeest (viering internationale vrouwendag)

Datum  :              zaterdag 12 maart

Tijd        :              14.00 – 17.00 uur

Waar     :              Wijkcentrum Alleman

Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, Amstelveen

Contact:              c.honold@aanz-amstelveen.nl 0623537389

Toegang:             gratis