Jacques Moors en ziekenhuis Amstelland uit elkaar

De Raad van Toezicht van het Ziekenhuis Amstelland heeft vandaag bekend gemaakt dat bestuursvoorzitter Jacques Moors per 1 juli vertrekt. Moors is bijna zeventien jaar werkzaam geweest als bestuurder in het ziekenhuis, waarvan dertien jaar als bestuursvoorzitter. De beslissing is in onderling overleg genomen, zoals dat zo mooi heet.

Ad Huijsmans is gisteren als interim- bestuurder aangesteld. Hij zal de huidige strategie van het ziekenhuis voortzetten en zich onder meer buigen over de nieuwe bestuurlijke structuur van het ziekenhuis voor de toekomst. Daarnaast zal hij met ingang van 1 maart de rol van bestuursvoorzitter op zich nemen.

Het ziekenhuis is Jacques Moors erkentelijk voor zijn inzet en de waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie.