Komisch gevecht tussen spiritualiteit en ijdelheid in Schouwburg Amstelveen

De rode loper gaat bij Schouwburg Amstelveen op donderdag 3 maart om 20 uur uit voor de première van het gloednieuwe toneelstuk ‘Chakra’s & Chardonnay’. Behalve voor genodigden is de voorstelling ook toegankelijk voor publiek. De voorpremière vindt plaats op woensdag 2 maart.
Chakra’s & Chardonnay een actuele en hilarische toneelkomedie over yoga, superfoods en menselijke tekortkomingen in de zoektocht naar rust, wijsheid en een lenige geest.

Het reuzegrote yoga-ego van Yan, die als spiritueel master wil doorbreken, doet geen goed aan de relatie met Chana; zijn sterdocente en compagnon. Yans zucht naar macht, geld en bekendheid drijft de twee steeds verder uit elkaar. Wanneer Chana om de hoek haar eigen yogaschool begint, ontbrandt een felle strijd tussen de twee goedheid- & rust-verkopers.  En hoe zit het met de loyaliteit van de trouwe yoga-vriendinnen Merel, Neel en Carina? Gaan zij voor de Verlichting of liever voor de Chardonnay? 

Cast
Spel: Ellen Pieters, Daniëlle van de Ven, Chris Tates, Melody Klaver, Marie-Louise Stheins
Tekst: Marciel Witteman, Regie Bruun Kuijt Decorontwerp Jolanda Lanslots,
Kostuumontwerp: Willemijn Kaasjager

Meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.